Friträning

Friträningar är tid för att träna på det du själv vill och behöver för att utvecklas i din dans just där du står i din utvecklingsfas. Du kan komma med eller utan danspartner och tar eget ansvar för din träning. Kommer du utan danspartner kan du träna på dansteknik såsom fotarbete, snurrteknik, balans, kroppsisolation, olika rörelsemönster och timing framför spegeln. Du kan utgå från övningar du fått från kurstillfällen, dansläger/-event eller egna tankar och idéer om hur du kan utvecklas i din dans.

Ansvarig för bokningen öppnar och stänger lokalen samt startar och stänger av musik enligt utsatt tid.

Observera skillnaden mellan friträning och kurs där det finns en kursledare som håller i träningen och skillnaden mot socialdans där du bjuder upp och blir uppbjuden till dans.

Socialdans

Socialdansen är målet för många som går kurser, det är den arrangerade dansen – antingen med levande musik eller inspelad. Här dansas det fritt med allt och alla – numer bjuds det upp av såväl följare som förare. I våra lokaler arrangerar vi socialdans i såväl bugg och fox som west coast swing och lindyhop. Håll utkik i kalendern efter arrangemang som passar just dig, vi annonserar om det via sociala medier också.

länk till kalender >>